Let the jewelry tell your story

Handcrafted by heart

Een sieraad is zoveel meer dan een prachtige accessoire. Laten we samen jouw verhaal vertellen.

Oud goud

Goud recyclen? Een op maat gemaakt ontwerp krijgt nog meer betekenis als je hiervoor eigen goud gebruikt.

Trouwringen

Ze zijn voor het leven. Je doet ze aan en het liefste niet meer af. Ga je voor klassiek of liever meer uitgesproken? 

Maatwerk

Alle ontwerpen zijn natuurlijk maatwerk. Maar een “one of a kind” sieraad is nog specialer.

Handmade recht uit

Een [gouden] hart

Goudsmeden doe ik met gevoel en mijn liefde voor het ambacht, creativiteit en techniek skills vormen samen mijn kracht om de mooiste sieraden te smeden.

Oud goud

“Geeft je sieraad net even dat extra stukje betekenis, speciaal voor jou”

Sieraad met betekenis

Let the jewelry tell your story!

Erfstukken uit de familie hebben vaak een emotionele waarde. Maar de sieraden komen vaak uit een eigen tijd en hebben niet de stijl die je zelf graag draagt. Om de emotionele waarde als herinnering te behouden kan het materiaal van het erfstuk gebruikt worden om een nieuw sieraad te maken.

Samen kijken we naar wat voor sieraad je zou willen en welke stijl je zou willen. We kijken ook welke materialen hergebruikt kunnen worden en of je nog iets wilt toevoegen.

Toevoegingen kunnen eindeloos gedaan worden, zoals edelstenen, parels of andere delen goud. Zo krijg je een sieraad dat helemaal bij je past mét de emotionele waarde.

Een oud sieraad kan je al opnieuw laten ontwerpen vanaf €750,-

 

Trouwringen

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! Het gaat ongetwijfeld een prachtige dag worden. En een huwelijk bezegel je met een paar trouwringen die helemaal bij jullie passen!

 

Willen jullie ringen die helemaal bij elkaar passen of gaan jullie voor beiden een eigen ring met geheel een eigen stijl?

Ik ontwerp graag jullie ringen voor het leven.

Trouwringen kan je in jouw eigen stijl laten maken vanaf €1750,- per paar.

Ja, ik wil! Een l’anou trouwring!

Een echte L’ANOU trouwring heeft een eigen stijl gecombineerd met jullie wensen. We kijken samen naar een ontwerp en wat bij jullie past. Jullie kunnen kiezen of je geelgoud, roodgoud, roségoud of witgoud wilt en wat voor edelstenen er eventueel in verwerkt mogen worden. Dit kunnen diamanten zijn, of juist mooie natuurlijke edelstenen. Precies wat bij jullie past.

Maatwerk

In het L’ANOU assortiment zitten veel verschillende sieraden. En ieder sieraad kan gemaakt worden zoals je wil. Dus zie je een L’ANOU sieraad maar wil je het net even anders? Neem contact op en we kijken samen naar de mogelijkheden!

Een echte L’ANOU met je eigen wensen kan vanaf €850,-

 

Je komt langs om kennis te maken en samen te kijken naar wat je mooi vind en wat je zou willen.

Ik ga aan de slag met een ontwerp en kom met een prijsopgaaf.

Als alles akkoord is duik ik achter de werkbank en kan je ongeveer vier tot zes weken later je op maat gemaakte sieraad komen ophalen!

Een op jouw afgestemd sieraad

“Niets mooier dan een sieraad dragen wat perfect bij je past, toch? Ik help je graag bij het maken van de juiste keuzes. Keuzes die voor jouw helemaal kloppen en de perfecte match maken!”

Lousanne

Goudsmid

Wat kan je maken

L’ANOU